Toimitusehdot | Kajakkirahdit kotiovelle alkaen 69€ | Katso hinnasto täältä >>

Varastossa

1675.00

Tyhjennä valinta

P&H Virgo LV kajakkipakettiin kuuluu kajakin lisäksi myös:

Virgo on moniin olosuhteisiin mukautuva kajakki. Siitä löytyy palkitun Scorpio-mallin piirteitä hieman lyhyemmässä paketissa.

NYT SUOSIKKIMALLISTA ON SAAPUNUT PIENEMPI LV ( LOW VOLUME ) VERSIO PIENIKOKOISEMMILLE MELOJILLE!

P&H Virgo on varma valinta retki-/ merikajakiksi. Se toimii myös järvellä ja joellakin, sillä Virgo on ketterä kajakki. Virgon kanssa voit kehittyä melojana, sillä runko vastaa hienosti melojan liikkeisiin.
Virgo kulkee tottelevaisesti suoraan, mutta kääntyy vaivattomasti, kun sitä hieman kallistaa. Istuinmukavuus parasta A-luokkaa.

Lyhyempi pituus tarkoittaa myös kevyempää painoa ja leikkisyyttä, jos vaikka tykkäät surffata aallokossa. Tämä kajakki sopii tukevuutensa ansiosta myös melontaharrastusta aloittelevalle melojalle eikä taatusti tunnu tylsältä vuosienkaan jälkeen!

Erittäin laadukas kajakki.  Materiaali markkinoiden korkealaatuisinta polyeteeniä. Pohjassa oleva pintastruktuuri suojaa kajakkia syviltä naarmuilta rantautumisissa. Hyvin arvonsa säilyttävä kajakki.

P&H kajakit ovat tunnettuja hyvistä ominaisuuksista, laadukkaista materiaaleista ja erittäin hyvistä istuimista ja säädettävistä reisituista. P&H Virgo on Paddling Magazinen 2019 ”Industry Awards” – palkittu kajakki.

Pituus: 429 cm
Leveys: 56 cm
Tilavuus 276 L
Paino 24 kg
Materiaali PE MZ3
Melojan maksimi paino: 80

Liivin koko

XS, S/M, L/XL

Melan pituus

210 cm, 220 cm, 230 cm, 240 cm

Väri

, ,

Back to Top