Toimitusehdot | Kajakkirahdit kotiovelle alkaen 69€ | Katso hinnasto täältä >>

Varastossa

1675.00

Tyhjennä valinta

P&H Virgo MV kajakkipakettiin kuuluu kajakin lisäksi myös:

Virgo on moniin olosuhteisiin mukautuva kajakki. Siitä löytyy palkitun Scorpio-mallin piirteitä hieman lyhyemmässä paketissa.

P&H Virgo on varma valinta retki-/ merikajakiksi. Se toimii myös järvellä ja joellakin, sillä Virgo on ketterä kajakki. Virgon kanssa voit kehityttä melojana, sillä ruonko vastaa hienosti melojan liikkeisiin.
Virgo kulkee tottelevaisesti suoraan, mutta kääntyy vaivattomasti, kun sitä hieman kallistaa. Istuinmukavuus on parasta A-luokkaa.

Lyhyempi pituus tarkoittaa myös kevyempää painoa ja leikkisyyttä, jos tykkäät vaikka surffata aallokossa. Tämä kajakki sopii tukevuutensa ansiosta myös melontaharrastusta aloittelevalle melojalle eikä taatusti tunnu tylsältä vuosienkaan jälkeen!

Erittäin laadukas kajakki, jossa P&H:n paras istuinmukavuus vakiona! Säätöevä vakiona. Markkinoiden korkealaatuisinta polyeteeniä. Pohjassa oleva pintastruktuuri suojaa kajakkia syviltä naarmuilta rantautumisissa. Hyvin arvonsa säilyttävä laatukajakki.

P&H kajakit ovat tunnettuja hyvistä ominaisuuksista, laadukkaista materiaaleista ja erittäin hyvistä istuimista ja säädettävistä reisituista. P&H Virgo on Paddling Magazinen 2019 Industry Awards palkittu kajakki.

Pituus: 443 cm
Leveys: 58,5 cm
Paino: 26 kg
Istuma-aukon pituus (sisämitta): 81cm
Istuma-aukon leveys (sisämitta): 42cm
Materiaali: PE MZ3
Melojan maksimi paino 100 kg

Liivin koko

XS, S/M, L/XL

Melan pituus

210 cm, 220 cm, 230 cm, 240 cm

Väri

Back to Top