Toimitusehdot | Kajakkirahdit kotiovelle alkaen 69€ | Katso hinnasto täältä >>

Varastossa

2350.00

Tyhjennä valinta

Scorpio MKII HV in CoreLite-X on sporttinen, tilava meri-/retkikajakki jämäkästä ja kevyestä Corelite-X materiaalista. Kajakki on vakaa ja kulkee rauhallisesti kovemmassakin aallokossa

Kun haet tilavaa ja kestävää PE-kajakkia, joka on myös kevyt, Scorpio HV Corelite-X on oikea valinta.

Scorpio HV on laadukas ja hyvin varusteltu kajakki. Tämä kajakki sopii niin merelle kuin järvellekin. Ketteryyttä ja ohjattavuutta löytyy vaativammallekin melojalle. Istuinmukavuus ja melonta-asento parasta A-luokkaa. Materiaali kevyttä ja jäykkää Corelite-X polyeteeniä. Helposti säädettävät jalkatuet. Myös reisituet ovat säädettävissä melojan koon mukaan.  Säätöevä vakiovarusteena. Saanut erittäin hyviä testiarvosanoja mm. Sea Kayaker lehti, Retkilehti ( LV/MV ) , BEST IN TEST = CanoeKayak UK

P&H kajakit ovat tunnettuja hyvistä ominaisuuksista, laadukkaista materiaaleista ja erittäin hyvistä istuimista ja säädettävistä reisituista.

Melojan maksimi paino: 135 kg

Meiltä nyt uusinta evällä varustettua Scorpiota parhaasta Corelite-X materiaalista.

Katso ESITTELYVIDEO TÄSTÄ

  • Monipuolinen kajakki kaikkiin vesistöihin
  • Helposti säädettävät jalkatuet
  • Pehmustetut reisituet antavat hyvän tuntuman kajakkiin
  • Vakaa mutta kevytkulkuinen kajakki, joka ei tunnu tylsältä vuosienkaan jälkeen
  • Neljä lastiluukkua luotettavilla kotimaisilla kumiluukuilla

P&H / Venture kayaks on markkinajohtaja PE materiaalien kehittelyssä. Heidän valmistamat kanootit ja kajakit ovat erittäin iskun- ja naarmunkestäviä sekä UV-säteilyn kestäviä. 

AUKKOPEITTEEN KOKO: L    TILAA TÄSTÄ

SOKKOPEITTEEN KOKO: XL   TILAA TÄSTÄ

Just like its composite brother the Scorpio provides a very efficient hull shape that is super stable and very easy to control.With a round chined and slightly V’d hull and generous bow rocker the Scorpio runs with waves like no other polyethylene kayak out there. The Scorpio is a design that will suit both the professional sea kayak user and the individual owner who are looking for a stable and fast kayak for more exposed conditions with greater all round durability than the composite version.

Mitat535 × 61 cm
Pituus

Leveys

61

Väri

, ,

Back to Top