Toimitusehdot | Kajakkirahdit kotiovelle alkaen 69€ | Katso hinnasto täältä >>

Varastossa

1795.00

Tyhjennä valinta

Sopii M- Ja L kokoisille melojille.

Leo on P&H:n Englanissa valmistama korkealaatuinen kajakki. Kajakin pituus on hieman alle 5 m, mikä tekee siitä monikäyttöisen kajakin niin retkeilyyn, päivämelontaan kuin vaikka aalloilla surffailuun. Tätä kajakkia on ilo ohjailla. Kajakki reagoi melojan liikkeisiin tarkasti ja selkeästi.

Kajakin ensisijainen vakaus/tukevuus on hyvä, minkä vuoksi myös aloitteleva meloja voi valita tämän kajakin. Myös toissijainen vakaus on hyvä eli kajakilla on miellyttävä harjoitella kajakin ohjaamista kallistamalla eikä kajakki pääse yllättämään melojaa.

Kajakin istumamukavuus on erittäin hyvä! Istuin on muotoiltu ja pehmustettu, istuma-asento on ryhdikäs ja pehmustetut ( säädettävät ) reisituet kruunaavat koko paketin. P&H:n valmistamat kajakit ovatkin tunnettuja kajakkien korkean laadun ja hyvien melontaominaisuuksien lisäksi ylivoimaisesti parhaista istuimista ja reisituista. Leo HV kajakissa on myös tilaa oikaista jalkoja melonnan aikana ja kajakkiin mahtuu myös pidempi meloja.

Pituudeltaan ( 489cm ) Leo sijoittuu P&H kajakkiperheen suosittujen Virgo ja Scorpio -mallien väliin.

Lyhyesti kiteytettynä P&H Leo -kajakilla pääset kokemaan melomisen iloa kaikissa vesistöissä mukavuudesta tinkimättä, olitpa sitten melontaa jo pidempään harrastanut konkari tai vasta melontaharrastusta aloitteleva.

Materiaali on markkinoiden korkealaatuisinta polyeteeniä. Pohjassa oleva pintastruktuuri suojaa kajakkia syviltä naarmuilta rantautumisissa. P&H kajakkien jälleenmyyntiarvo säilyy korkeana käytettynäkin.

Säätöevä vakiovarusteena. Kannella upotus kompassia varten. Kolme pakkausluukkua. Kannella köysistö tavaroille ja varamelalle oma paikka keulassa. Melalle kiinnityspaikka istuma-aukon vieressä esim. evästaukoa varten.

LISÄVARUSTEENA saatavana istuma-aukon eteen päiväluukku-boxi. Hinta asennettuna 140e. https://melontapiste.fi/tuotteet/tarvikkeet/komponentit-ja-varustelu/paivaluukku-boxi-jalkiasennettava-kajak-sport/

AUKKOPEITTEEN KOKO: L   TILAA TÄSTÄ

Pituus 489 cm
Leveys 59 cm
Tilavuus 333L
Paino 27 kg
Melojan maksimi paino 124 kg
Istuma-aukon koko L

ESITTELYVIDEO KATSO TÄSTÄ

Leo is a versatile, 3 hatch (4 hatch with optional bow mini hatch), cruising sea kayak with superb initial and progressive secondary stability, ample gear storage options, full deck lines and bungees, and an extremely comfortable cockpit with plenty of room to stretch your legs as you take on longer journeys or travel between play spots along a coastline.

At around 16′ in length, and drawing influence from the Scorpio and Virgo, the Leo fits neatly between the two in the P&H range to offer a boat which allows the paddler to explore all avenues of sea kayaking comfortably.

 

 

 

 

Väri

, ,

Back to Top