Toimitusehdot | Kajakkirahdit kotiovelle alkaen 69€ | Katso hinnasto täältä >>

Varastossa

1730.00

Tyhjennä valinta

WK 525 Sport kajakki

Sporttinen kajakki kuntoiluun, treenaamiseen ja retkeilyyn.  Kajakki sopii melojille, jotka arvostavat kajakin hyvää nopeutta. Kajakin istuma-aukko mahdollistaa myös kilpamelonta-tyyppisen asennon, jossa jalat ovat keskemmällä istuma-aukkoa ja pystyt työskentelemään myös jaloilla ja kehittämään melontatekniikkaasi.

WK 525 mallissa on ’Swede Form’ mallinen runko jonka ansiosta kajakki on erittäin kevyesti liukuva. Kajakin rungon muotoilu tekee siitä hyvin suunnassa pysyvän. Kajakki sopii merelle, järvelle ja jokimaratooni melontoihin. Kajakin rungossa on pyöreyttä, mikä tekee siitä nopean, mutta siinä on myös hieman haastetta, jos olet vasta melontaharrastusta aloitteleva meloja. WK 500 malli on vakaampi versio WK 525 mallista. WK 500 mallista löytyy samantyyppisiä ominaisuuksia, joskaan se ei ole ihan yhtä nopea kuin WK 525.

Pituus: 525 cm
Leveys: 54 cmIstuma-aukon koko ( sisämitta ): 82.5×42 cm

Paino:  23-24 kg

AUKKOPEITTEEN KOKO: M   TILAA TÄSTÄ

Youtube esittelyvideo ( Ruotsin kielinen ) KATSO TÄSTÄ

FAST TOURING AND TRAINING KAYAK

WK 525 Sport is super nice kayak for workout, long or short expeditions. Perfect to paddle on sea or compete in river marathons.

Due to long waterline and Swede Form hull, it just slides through the water. Very good combination of speed and maneuverability.

Väri

,

Back to Top