Toimitusehdot | Kajakkirahdit kotiovelle alkaen 69€ | Katso hinnasto täältä >>

Varastossa

2350.00

Tyhjennä valinta

Scorpio MKII HV in CoreLite-X on sporttinen, tilava meri-/retkikajakki jämäkästä Corelite-X materiaalista. Kajakin sulavalinjainen runko loivalla V-pohjalla takaa pehmeän kyydin ja hyvän kontrollin vaativissakin olosuhteissa.

Kajakin kannen suunnittelussa on huomioitu vaativankin melojan tarpeet. Varamelalle on upotukset etukannella, kompassipaikka ja kiinnityspaikka purjeelle. Evän säädin on sijoitettu näkyvälle paikalle istuma-aukon etupuolelle, helposti käden ulottuville.

Scorpio HV on laadukas ja hyvin varusteltu kajakki. Tämä kajakki sopii niin merelle kuin järvellekin. Ketteryyttä ja ohjattavuutta löytyy vaativammallekin melojalle. Istuinmukavuus ja melonta-asento parasta A-luokkaa. Materiaali jäykkää Corelite-X polyeteeniä. Helposti säädettävät jalkatuet. Myös reisituet ovat säädettävissä melojan koon mukaan.  Säätöevä vakiovarusteena. Saanut erittäin hyviä testiarvosanoja mm. Sea Kayaker lehti, Retkilehti ( LV/MV ) , BEST IN TEST = CanoeKayak UK

Meiltä nyt uusinta Scorpiota uudella erittäin tiiviillä KS – dayboxilla.

Katso ESITTELYVIDEO TÄSTÄ

  • Monipuolinen kajakki kaikkiin vesistöihin
  • Helposti säädettävät jalkatuet
  • Pehmustetut reisituet antavat hyvän tuntuman kajakkiin
  • Vakaa mutta kevytkulkuinen kajakki, joka ei tunnu tylsältä vuosienkaan jälkeen
  • Neljä lastiluukkua luotettavilla kotimaisilla kumiluukuilla

P&H / Venture kayaks on markkinajohtaja PE materiaalien kehittelyssä. Heidän valmistamat kanootit ja kajakit ovat erittäin iskun- ja naarmunkestäviä sekä UV-säteilyn kestäviä. 

Pituus: 535 cm
Leveys: 61 cm
Tilavuus: 344 l
Paino: 31 kg
Melojan max. paino: 135 kg

AUKKOPEITTEEN KOKO: L    TILAA TÄSTÄ

SOKKOPEITTEEN KOKO: XL   TILAA TÄSTÄ

Just like its composite brother the Scorpio provides a very efficient hull shape that is super stable and very easy to control.With a round chined and slightly V’d hull and generous bow rocker the Scorpio runs with waves like no other polyethylene kayak out there. The Scorpio is a design that will suit both the professional sea kayak user and the individual owner who are looking for a stable and fast kayak for more exposed conditions with greater all round durability than the composite version.

Mitat535 × 61 cm
Pituus

Leveys

61

Väri

, ,

Back to Top